Thursday, January 26, 2012

Somewhere I want to go

Actually aku ada plan nak ke sini with some of my close friends. tapi biasa la kan.. ini hanyalah perancangan. tak tau la jadi ke tak. hehe sooooo, lets start dear!





yesss! UNIVERSAL STUDIOS. hiuhiuhiu dulu aku pernah pergi Lotte World kat Korea. tapi time tu aku darjah 2. aku pun tak ingat dah ape yang aku main kat sane. yela kan, comel kecik lagi kot time tu. and thats why aku rase teringin giler nak ke universal studio plak. harga masuk dia pun dalam rm200 camtu. haaa sape penah pegi?




aku baca blog2 orang yang pernah pergi pun macam syiok giler je. maka, bertambah la rase keinginan tu. aku nak naik roller coaster kat situ.. *tetibe teringat naik roller coaster kat genting 3-4 kali round.haha* pastu jalan jalan sambil amek gamba. kirenye duk bergumbira dengan member2 tersayang lah time tu. hehe takpe waa. ko kumpul je duit dulu. lamelame ko ajak la laki ko plak. eh?

.:. sume gamba diatas adalah dari pakcik google sye.harap maklum.
owhhh tidakk! saya terlalu m'inginkannyee! *alaa2 meroyan.* okdahfullstop. macam orang gilo.



Sayang Korang! ^.^

4 komen cinta hati saya:

Boyz_ed said...

Hahaha ! Hmm , sye xprnh pgy gk . And , tringin nak pegi . =D

Mizz Waa said...

jom pegi ngn akak. akak belanje tgk je. haha

::cik asha:: said...

USS....my lecture wat rombongan pegi USS..rm500..agak2 murah x?

btw nk tnye nih..cmne nak gambar tu bleh senget2 eh bile cursor pegi kat gambar..nice plak tengok

Mizz Waa said...

wahhh. rasenye murah tu. kalau die ++dengan makanan,transport n tmpt tggl :)

owh gmba yg senget2 ni eh? cer bukak jombinabelog.blogspot.com
tengok2 lah die punye tutorial :)