Sunday, June 17, 2012

1st Giveaway by jaakechik corner

giveaway? jom pakat ramai ramai join. ;) mana tau ada chance nak menang. hehe




ok, this is the first giveaway aku join untuk blog alkisah anak kz. kalau ada rezeki, alhamdulillahhhhh :D

antara syaratnya ialah :




1. WAJIB follow sponsor OOPET , FARAH , CIKMAI , FARAIN .:. DONE


2. buat entry bertajuk " 1st Giveaway by jaakechik corner " .:. DONE


3. letak HEADER jaakechik corner dan linkkan ke entry ini .:. DONE








4. senaraikan 3 tempat best di negeri kamu.

haaa apa yang best di selangor ye? *wink3*

a) Taman Tema Air. kat selangor ni ada dua tempat yang best. first kat Sunway Lagoon and second di Wet World Shah Alam. cumanya di sunway more adventurous dengan adanya theme park yang ala2 macam kat genting tu and serius more fun! :)

ni dari pakcik google i. 


b) Jalan TAR. the best place for shopping ever. ngeh3 dari nak cari kain liplap2 untuk raye sehinggalah nak buat langsir, semua ada kat situ. haaaa gitu. :D * p/s: kepada mak cik i aka umi, jom ler shopping baju kat situuuuu*

can u see the environment? fuhhhh i tergoda nak pegi ni.
 .:. dari pakcik google jugak.

c) Pantai. selalu orang syorkan pergi Bagan Lalang kan? have you heard about Pantai Smiley Golden Palm Tree Resort? comey deyh nama tu. haa kat sini boleh bersantai and lepaks dengan orang tersayang. manja manja gitu. amboihh. hihi and banyak jugak aktiviti menarik yang boleh dilakukan.

credit pic tu Golden Palm Tree FB ;)


5. tag 3 orang rakan blogger.

Zai , Amy , Teya


6. letak url entry penyertaan di bawah entry ini okeh. .:. DONE




JOM MELAWAT SELANGORRRR!

Sayang Korang! ^.^

11 komen cinta hati saya:

jaakechik said...

tengkiu for join dear..complete dgn gambar lagi tu..heheheh.. btw pastikan org yg di tag tau ya... i dah follow kamu.. :) hepy blogging!

Mizz Waa said...

yeahhh! tengkiuu jugak. hihi

Shamirul Afiq said...

wahhh GA...

www.princemiruljr.com

Natasha said...

singgah n follow dr segmen yg same. gud luck.
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

~~oOpEt~~ said...

waa.. gud luck :)

Aziah Razak said...

I duduk selangor. tapi tak pernah gi jln TAR. Cam best je kat situ. huhu :D

jaakechik said...

esok 31/7/12 pemenang ga akan diumumkan sila alert ya!

jaakechik said...

anda menang saguhati untuk GA ni. tahniah yer. nanti banner tu dah siap sy bagi ok..

Mizz Waa said...

@jaakechik

okiee. thanx! :)

farah.fauzi said...

hai!! sy sponsor banner utk GA nie.. sorry sgt lambat..skrng busy study..ni link banner

http://3.bp.blogspot.com/-rspFn-4_drw/UCTFseA70qI/AAAAAAAABPY/ZWpDOIJAIrg/s1600/banner+azwa.gif

sorry kalau tak suke

Mizz Waa said...

@farah.fauzi owh maii.. thanx! saya baru perasaan. dah lame tak bukak blog. :)